Bereikbaarheid

Campus

Onze slogan, "Een school in het groen", doen we alle eer aan! We zijn milieubewust in al onze activiteiten, en onze school is gelegen op een prachtige campus van bijna 10 hectaren.

Je vindt de campus in de Vlieghavenlaan 18 te 3140 Keerbergen. We zijn vlot bereikbaar per bus, met de auto, de fiets of te voet (ingang poort 2)!

Fiets

De gemeente en de politie leveren voldoende inspanningen om het woon-schoolverkeer zo veilig en kindvriendelijk mogelijk te maken. Via onderstaande link kan u een kaart downloaden met aanbevolen fietsroutes, aandachtspunten en toezichtsplaatsen (politie, gemachtigde opzichters).

Bus

Via onderstaande link kan u de laatste versies van onze busroutes downloaden. Deze folders bevatten de respectievelijke stopplaatsen en tijdschema’s van de schoolbus en de Lijnbussen die onze school aandoen. Voor de Lijnbussen kan u ook terecht op het Buzzy Net van De Lijn.

Indien u nog meer informatie wenst, kan u contact opnemen met mevrouw Annick Paessens. U kan haar bereiken via mail opannick.paessens@msk.be