Theaterspektakel

  • 17 maart 2017

“We hebben nooit geweten hoe we je dit moesten vertellen, maar we zijn niet je echte ouders. Toen je echte ouders werden vermoord door een slechte tovenaar, hebben wij je in huis genomen en je opgevoed alsof je ons eigen kind was. Eigenlijk ben je dus stiekem zelf ook een tovenaar. Het spijt ons dat je hele leven tot nu toe een leugen is geweest, maar we wensen je heel veel succes toe in je nieuwe school.”

Komt het bovenstaande jou ook zo bekend voor? Lijkt het niet op dat ene verhaal … die populaire boekenreeks waar miljoenen exemplaren van werden verkocht? Maar … is dat wel zo?

Je komt het op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart te weten, want dan brengt onze theaterspektakelgroep ‘Sara Trotter en de Magische Steen’ op de planken. Onze acteurs, actrices, danseressen en zangers en zangeressen (waaronder enkele leerkrachten!) geven het beste van zichzelf tijdens deze avondvullende voorstelling.

Benieuwd?

Kom dan zeker kijken! De deuren van de feestzaal van het Atheneum gaan telkens open om 19.30 uur en we beginnen om 20 uur stipt. Kaarten kosten 5 euro en zijn vanaf dinsdag 21 februari te koop bij het onthaal van de Middenschool.

Wij zijn er klaar voor en hopen op een talrijk en enthousiast publiek!